Kursus Pemasaran Online menggunakan Web SEO (one-to-one)

Salam Sejahtera,

Selepas 8 tahun saya membantu pelanggan dan kawan-kawan menjalankan perniagaan internet melalui laman web affiliate, web jualan, web iklan dan lain-lain… mulai 2014 saya mula membuat jualan online produk untuk diri sendiri. Alhamdulillah dengan pengalaman selama 8 tahun, hanya dalam 2 bulan pertama, jualan saya telah mencecah 10 jualan sehari.

web-jualan-produk-suami-isteri
Contoh Laman Web Jualan – Aplikasi Teknik SEO dan Pemasaran Online \ www.TerunaSejati.com

Dalam masa yang sama, saya telah membina beberapa web jualan untuk kawan-kawan dan web jualan sendiri. Syukur dengan gabungan teknik SEO dan beberapa software dan system, dibantu dengan rangkaian web iklan saya melebihi 30 web iklan, kawan-kawan saya juga dapat membuat jualan yang baik. Hanya dengan adanya 1 laman web SEO dan teknik pemasaran yang berkesan.

trafik-laman-web-seo-jaguhinternet
Hasil aplikasi teknik SEO – web TerunaSejati.com mendapat lawatan 10,000 dalam masa 3 bulan.

 

Pelbagai perkara perlu diambil kira dalam memastikan laman web kita mendapat tempat di first page Google Search.

serum-vgrip-no-1-di-Google
Laman web www.SerumVgrip.com muncul di page pertama Google search selepas 1 hari disiapkan. Mendapat ranking no.#1 di carian ‘serum vgrip’ selepas 1 minggu dilancarkan.

Beberapa Teknik atau Skill SEO telah saya cuba dan apply, alhamdulillah… Hasilnya sangat memberangsangkan. Hasil cubaan demi cubaan, kini telah saya kumpul formula dan aplikasi ini dalam setiap web jualan saya.

testimoni-seo-supplier
Komen Pembekal Serum Vgrip tentang kemunculan web www.SerumVgrip.com di Google #1
rekod-jualan-online-harian-melalui-teknik-seo
Hasil Aplikasi Teknik SEO – Jualan Harian yang Memberangsangkan

Ramai yang meminta saya membuat kursus SEO, tetapi saya masih belum bersedia. SEO sahaja tidak mencukupi. Ramai pelawat tidak bermakna ramai pelanggan. Kita perlu pastikan Convertion Rate tinggi dalam mengaplikasikan teknik SEO dan teknik pemasaran online.

Atas permintaan kawan-kawan, saya cuba bantu… bagi anda yang berminat untuk mempelajari teknik pemasaran online melalui laman web SEO, saya sedia adakan Coach 1-to-1 (personal coach). Bagi yang berminat, pastikan anda ada produk atau perniagaan yang ingin dipasarkan, tahu asas-asas internet. Sila WhatsApp saya (Berminat Personal Coach Teknik Pemasaran Online dengan Web SEO) send ke +6019-6336111.

Saya hanya terima seorang sahaja setiap 1 sesi, sesi 1 hari dari jam 9am hingga 6pm , insyaAllah.

 

p/s : Sila WhatsApp saya (Berminat Personal Coach Teknik Pemasaran Online dengan Web SEO) send ke +6019-6336111.

Leave a Reply